SIAPA YANG AKAN MENJADI PEMENANG BERTUAH?

5 Jul

Habis ja panas-panas raya, Public Gold melancarkan promosi yang amat menarik minat aku.

Iya… aku & saya. Aku pun minat, apa lagi kamu kan? Hehe

Promosi yang dikatakan ni adalah cabutan bertuah dengan potensi untuk menang emas sebanyak 5gram yang bernilai RM1,100!!!

Pergh!! RM1,100 tu geng…… siapa ndak mau… aku pun mau.. hahahaha. Yang paling menarik lagi, Kalau tak menang 5gram, ada harapan lagi menang 0.5gram (10 pemenang). 0.5gram ni bernilai RM150. Bukan juga murah-murah ar.

Mari baca syarat penuh penyertaan:

  1. Kempen ini terbuka kepada semua pelanggan Public Gold
  2. Tempoh kempen: 1 Julai 2017 – 30 September 2017
  3. Sesiapa yang membuat sebarang belian produk Public Gold (RM100 GAP akaun pun boleh) berpeluang untuk memenangi hadiah emas 5gram bernilai RM1,100 setiap bulan sepanjang kempen dijalankan!! (ini paling WIN)
  4. Keterangan Kempen cabutan bertuah:
  • SATU hadiah utama (5gm Gold Bar bernilai RM1,100) & 10 hadiah bonus (0.5gm Gold Bar bernilai RM150) untuk dimenangi.
  • SATU sesi cabutan bertuah akan diadakan setiap bulan sepanjang kempen dijalankan.
  • Sesi cabutan bertuah akan diadakan di Cawangan-cawangan Public Gold terpilih (Ogos – Oktober 2017)
  • Hadiah yang tidak dituntut akan di kumpul untuk dicabut kembali pada bulan yang berikutnya. Jadi kalau menang nanti pastikan DItuntut ya!
  • Untuk layak mengikuti cabutan bertuah ini, Pelanggan dikehendaki untuk membuat sebarang belian produk emas atau perak Public Gold. (RM100 GAP ok la tu…. Hehe)
  • Pemenang akan diumumkan & akan dihubungi dalam tempoh 3 hari bekerja selepas cabutan selesai diadakan.

  1. Macam mana? Menarik kan kempen Public Gold selepas raya ni. 3 bulan lagi tu. Siapa tahu, mungkin ini rezeki anda & siapa tahu mungkin rezeki anda menang 3 bulan berturut-turut!! Hahaha.
  2. Memang berbaloi kempen ni, Modal hanya RM100, itu pun RM100 ni tukar 100% ke emas milik anda sendiri ya! RM100 = 0.5xxx gram emas.
  3. Secara ringkasnya mudah ja ikut kempen ni. Paling mudah adalah buka atau topup akaun emas GAP dah layak dan tersenarai untuk “join lucky draw” ni.
  4. Macam mana mau buka akaun GAP, tekan gambar macho di bawah ni:

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi talian khidmat pelanggan ataupun emel untuk bantuan PANTAS!:

Tel: 013-559 5334 (Call atau whatsapp pun boleh…)
Email: sahfadruladli@yahoo.com
Admin: Sahfadruladli Bin Ariffin PG033785
Public Gold Authorised Dealer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *