DESIGN BARU 0.5gram PUBLIC GOLD

8 Jun

Akhirnya, secara officialnya design baru 0.5gram Public Gold sudah boleh ditempah secara pre-order!!

Cantik cun melecun design baru ni. Bertemakan Penang Street Art (brother & sister on a swing, Old motorcycle). Kalau design sebelum ni yang bertemakan street art yg paling popular of coz skippy (kucing, byk ba pencinta kucing… hihi). Jadi agak-agaknya keluaran kali ni apa yang paling laku ar? Saya jangka yang akan mendapat sambutan adalah design motocycle. Kenapa? Byk sangat rider kat Malaysia ni…. Hihi.

Nak tau apa yang menariknya dengan emas pelbagai design keluaran Public Gold ni? Benda ni kita boleh jadikan sebagai hobi. Dulu saya juga hanyalah seorang yang hanya tertarik untuk menyimpan emas. Tak peduli pun dengan design2 emas ni. Namun, Makin lama tengok Public Gold ni keluarkan macam-macam design, tergerak di hati saya ingin memiliki setiap design ini sebanyak 5 keping setiap satu.

Hah! Banyak kan? Itu la yang menariknya. Benda ni lama2 dah jadi hobi saya la pula. Part yang paling menarik adalah, secara sedar tak sedar rupanya saya telah mengumpul emas yang bernilai lebih daripada RM10,000 hanya dengan sibuk2 kumpul design emas ni sahaja!! Macam mana? Berbaloi tak hobi saya ni? Sangat2 berbaloi! Emas ni bukannya makin murah…. Makin mahal tuan puan sekalian.

Itu belum lagi dikira dengan design emas yang rare. Design rare ni maksudnya design tu sudah tidak boleh didapati dipasaran kerana pengeluaran telah dihentikan atau pengeluaran yang terhad. Sebagai contoh, setiap tahun design raya & design CNY adalah design yang paling mendapat rebutan ramai! Apabila tiba musim CNY atau raya, design2 emas keluaran terdahulu yang bertemakan perayaan berkenaan juga sanggup di bida walaupun mahal!!!

Harga untuk design 0.5gram yang baru ni RM150. Tapi khas untuk bulan June 2017, saya boleh dapatkan untuk anda dengan harga promosi!! Khas untuk anda yang bernaung di bawah wangemas & peminat emas yang belum memiliki PG code!!

Sahfadruladli Bin Ariffin

Public Gold Authorise Dealer PG033785

Call & whatsapp 013-559 5334

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *